Utilizarea unei burse de transport poate fi o modalitate extrem de eficienta de a optimiza costurile transporturilor si de a-ti dezvolta afacerea. Atunci cand intrgistrezi propria companie intr-un sistem de tip bursa transporturilor, deschizi o noua perspectiva si-ti cresti sansele de a fi mai eficient din punct de vedere al costurilor si al timpului. Resursele tale proprii vor fi disponibile pentru companii din intreaga lume.

Acces la marfuri si camioane disponibile zilnic in Romania

Inregistreaza-te Gratuit

In aceeasi maniera, vei putea beneficia de tot ceea ce alte companii inregistrate pe bursa transporturilor au de oferit. Vei fi conectat la un numar mare de afaceri din aceeasi nisa, astfel vei avea oportunitatea de a incheia multe parteneriate fructuoase, la care nu ai avea acces in mod normal. Inregistreaza-te pe o bursa de transport acum si incearca si tu!

O problema des intalnita in multe companii, in special in cele specializate pe transportul bunurilor, este accea ca se confrunta deseori cu „kilometri morti”. Camioanele lor se intorc de obicei "acasa" goale, acest lucru insemnand pentru companie o cantitate considerabilă de timp si bani pierduta. Utilizarea unei burse de trasnport creste posibilitatea de a transforma „kilometrii morti” în kilometri generatori de venit. Adauga propriul camion pe un bursa de marfuri si listează-l ca fiind disponibil pentru a optimiza costurile.

Atunci cand transportatorii și incarcatorii se potrivesc pe o platforma de schimb de marfa, eliminarea „kilometrilor morti” nu este singurul beneficiu; transportul optim de marfuri inseamna, de asemenea, mai puține deseuri, astfel incat si mediul beneficiazs de utilizarea unui astfel de sistem.

Cautarea unor oferte potrivite pentru compania dvs., indiferent daca vorbim despre bunuri de transport sau despre camioane disponibile, este de obicei consumatoare de timp. Efectuarea de apeluri telefonice și trimiterea de e-mailuri solicitand oferte pot fi inlocuite cu doar cateva clicuri pe o platforma buna de bursa transporturilor. Utilizați filtrele pentru a găsi cele mai bune oferte pentru compania dvs.!

Angajarea orice fel de actiune in online prezinta anumite riscuri, in special in ceea ce priveste platile si afacerile in general. O bursa a transporturilor online este, de obicei, doar o platforma intermediara pentru incarcatori, transportatori si expeditori, astfel incat precautia suplimentara ar trebui sa provina de la utilizatori insisi.

Iata cateva lucruri care ar trebui sa fie luate in considerare si verificate inainte de a te angaja intr-un parteneriat pe o bursa de transport:

  • Trebuie sa verifici intotdeauna autenticitatea unei companii; companiile care au furnizat documente, cum ar fi un certificat de inregistrare sau o licentă de transport, au mai multa credibilitate;
  • Chiar daca vedeti documentele si credeti ca par a fi veridice, ar trebui sa verificați detaliile pe o platforma avizata, cum ar fi Validarea numărului de înregistrare pentru TVA - VIES (pentru companiile din UE);
  • Cele mai multe platforme de schimb de marfa au un sistem de certificare prin evaluare - companiile vor avea cel mai probabil recenzii de la alti utilizatori cu care au interactionat din punct de vedere al afacerii. Puteti utiliza evaluarile ca referinta suplimentara pentru a decide daca doriti sau nu sa lucrati cu o anumita companie;

Cele mai grave riscuri atunci cand faceti afaceri cu ajutorul unei burse de transport sunt neefectuarea platii si furtul incarcaturii. Pentru a evita acest tip de incidente, trebuie sa verificati intotdeauna credibilitatea unei companii cu care doriti sa lucrati, asigurandu-va ca documentele furnizate sunt veridice si ca acordul dvs. cu acestia stipuleaza in mod clar ce conditii trebuie indeplinite.

In cazul in care se intampla anumite incidente, in ciuda tuturor masurilor de securitate posibile, trebuie sa raportati compania care a cauzat prejudiciul autoritatilor competente. Click aici pentru a vedea detaliile de contact ale autoritatilor din domeniul sigurantei consumatorilor din fiecare tara UE.

Transportatorii ar trebui sa verifice intotdeauna daca incarcatorul are toate documentele necesare pentru bunuri (sursa de incarcatura, documente de cumparare), in timp ce incarcatorii ar trebui sa verifice daca transportatorul are toate documentele necesare si licența pentru transportul tipului de marfuri în cauză si daca este disponibila o polita de asigurare valabila.